Tunturirakennus Oy on vuonna 2004 perustettu Kuusamossa ja sen lähialueilla toimiva rakennusliike.

Toimintaamme kuuluvat niin pienet kuin suuretkin uudisrakentamiskohteet, perinnehirsirakentaminen sekä korjaus- ja vapaa-ajan rakentaminen ja projektinjohtotyöt. Tarjoamme myös nosto- ja kuljetuspalveluja.

Toiminnassamme painotamme asiakaslähtöisyyttä ja laatua

Rakentaminen vaatii yleensä isoja kustannuksia sekä ajan kuluessa rakennukset vaativat asianmukaista huoltoa ja kunnostusta. Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista rakennusprojektiisi, valitse Tunturirakennus Oy. Meillä on pitkä kokemus rakennusalalta erityisesti pohjoisista olosuhteista ja laajat yhteistyökumppaniverkostot.

Palvelumme

Uudisrakentaminen

Uudisrakentamisen puolella tarjoamme palveluja julkiseen rakentamiseen, teollisuusrakentamiseen, asuntotuotantoon, teräsrakentamiseen ja loma-asuntojen rakentamiseen.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen ja saneerauksen laajaan tehtäväkenttään pystymme tarjoamaan palveluja monipuolisesti.

Vapaa-ajan rakentaminen

Rakennamme laadukkaita ja tasokkaita vapaa-ajan asuntoja Rukalla ja Koillismaan alueella. Asunnoissa yhdistyvät perinteinen rakentaminen moderneihin menetelmiin ja materiaaleihin.

Teräsrakentaminen

Toteutamme isoja ja pieniä teräsrakentamiskohteita myös osana muuta rakentamista. Tarjoamme mm. hitsaus-, kokoamis- ja peltityöpalveluja.

Projektinjohtotyöt

Jos haluat toteuttaa rakennushankkeesi vaivattomasti, voit antaa sen meille toteutettavaksi KVR-urakointina. Toteutamme hankkeesi avaimet käteen -periaatteella.

Meiltä löytyy FISEn myöntämä betonitöiden työnjohtajan pätevyys luokassa: vaativa.

Nosto- ja kuljetuspalvelut

Tutustu nosto- ja kuljetuspalveluihimme sivuilla www.nostojakuljetuspalvelu.fi.

Timanttiporaus

Tarkat ja laadukkaat timanttiporaustyöt ammattitaidolla

Läpivientien teko kivipohjaisiin rakenteisiin.

Teräkoot 20 mm - 450 mm


Rakennusmittaus- ja merkkauspalvelu

Laadukkaat mittauspalvelut työmaille

Rakennusmittaukset, esimerkiksi:

  • merkinnät

  • maa- ja pohjarakentamisen mittaustyöt

  • perustusten mittaustyöt

  • rungon mittaustyöt

Kysy lisää!

Mittauskalusto: Trimble S5 Robottitakymetri, Trimble Business Center

Toteutuneita kohteita

Toteutamme laadukkaasti ja perinteitä kunnioittaen perinnehirsirakentamista. Tähän asti suurimpia perinnehirsikohteitamme on Posiolle, Anu ja Topi Pentikäiselle valmistunut Timisjärven kartano, jossa hirsikehikot ovat lähtöisin 1800-luvulta. Olemme toteuttaneet suuria teollisuusrakennuskohteita Kuusamon alueella, kuten Kuusamolaisen juuston tuottajan, JK Juusto Kaira Oy:n palapakkaamon sekä Kuusamon Kalatalon rakentamisen. Vuoden 2014 lopullaa valmistui Kuusamon Terveyskeskuksen viereen tehostetun palveluasumisen yksikkö. Ruka-Kuusamon alueella olemme rakentaneet useita laadukkaita vapaa-ajan asuntoja.

Tutustu nosto- ja kuljetuspalveluihimme sivuilla www.nostojakuljetuspalvelu.fi.