Tunturirakennus Oy

                                       

Tunturirakennus Oy on vuonna 2004 perustettu Koillismaalla toimiva
rakennusyritys. Toimintaamme kuuluvat niin pienet kuin suuretkin uudisrakentamiskohteet, perinnehirsirakentaminen sekä korjaus- ja vapaa-ajan rakentaminen ja projektinjohtotyöt. Tarjoamme myös nosto- ja kuljetuspalveluja. Tutustu palveluihimme tarkemmin täällä.


Toiminnassamme painotamme asiakaslähtöisyyttä ja laatua 
Rakentaminen vaatii yleensä isoja kustannuksia sekä ajan kuluessa rakennukset vaativat asianmukaista huoltoa ja kunnostusta. Kun tarvitset luotettavaa ammattilaista kotisi tai vapaa-ajan asuntosi rakentamiseen ja kunnostukseen, valitse Tunturirakennus Oy. Meillä on pitkä kokemus rakennusalalta erityisesti pohjoisista olosuhteista ja laajat yhteistyökumppaniverkostot Koillismaan alueella. 
               Toteutuneita kohteita

  • Toteutamme laadukkaasti ja perinteitä kunnioittaen perinnehirsirakentamista. Tähän asti suurimpia perinnehirsikohteitamme on Anu ja Topi Pentikäiselle rakenteilla oleva Timisjärven kartano, jossa hirsikehikot ovat lähtöisin 1800-luvulta. 
  • Olemme toteuttaneet suuria teollisuusrakennuskohteita Kuusamon alueella, kuten Kuusamolaisen juuston tuottajan, JK Juusto Kaira Oy:n palapakkaamon sekä Kuusamon Kalatalon rakentamisen. 
  • Vuoden 2014 lopussa valmistuu Kuusamon Terveyskeskuksen viereen tehostetun palveluasumisen yksikkö. 
  • Ruka-Kuusamon alueella olemme rakentaneet useita laadukkaita vapaa-ajan asuntoja. 
  • TUTUSTU REFERENSSEIHIMME!